Povestea Noastra

Saloane moderne, exclusiviste, alaturi de servicii ireprosabile si atentie sporita la detalii inseamna o locatie ideala pentru orice tip de eveniment!

Locatie Eleganta

Locatia ce va gazdui evenimentele importante pentru tine, trebuie sa fie fara cusur, astfel ca ne straduim sa iti satisfacem toate cerintele. Saloanele noastre sunt amenajate pe gustul tau, sunt spatioase: ring de dans mare, cu capacitatea de a gazdui numarul estimat de invitati, dispunerea meselor după cerintele tale, în plus vei gasi o multime de “colturi” instagramabile pentru poze memorabile!

queen-04
queen-07

MENIURI ATENT SELECTIONATE
- by VIOREL & MARIAN RADUCESCU

La Queen Event Ballroom, ne mandrim cu chefii talentati si priceputi ce au conceput meniuri deosebite care sa va incante papilele gustative și care sa va uimeasca invitatii atat prin gust cat si prin aspect.
Puteti alege din meniurile noastre cel care se potriveste sau putem modifica după gusturile si cerintele tale!
La Queen Event Ballroom, experienta traita va fi inedita, atat din punct de vedere al distractiei, cat si din punct de vedere culinar!

Queen Event Ballroom

Vino la Queen Event Ballroom si te vei convinge ca aici evenimentul tau se va desfasura asa cum ai visat!

CONCEPT

Conceptul Queen Event Ballroom este simplu si sofisticat, in acelasi timp. Ne dorim ca toti cei ce ne calca pragul sa se simta excelent din toate punctele de vedere.
Astfel, cele doua Saloane: Queen si Imperial, au fost gandite in cel mai mic detaliu, fiind amenajate cu bun gust in asa maniera incat sa ofere confortul dorit si spatiu suficient pentru distractie.

VIZIUNE

Cu multa munca, daruire si perseverenta, viziunea si dorinta de a crea o locatie unica pentru evenimente impecabile, au devenit realitate, astfel luand nastere Queen Event Ballroom.
Locatia este in prezent un reper important pe piata evenimentelor, aspect confirmat de catre marturiile celor care ne-au ales pentru organizarea petrecerii de nunta sau botez.

Te asteptam in locatia noastra!

Vino in locatia noastra sa ne cunoastem si sa descoperi indeaproape frumusetea intregii locatii, cat si detaliile care ne diferentiaza!

@ QueenEvent 2023 – All Right Reserved. | Politica Cookie | GDPR