Evenimente

Saloane moderne, exclusiviste, alaturi de servicii ireprosabile si atentie sporita la detalii inseamna o locatie ideala pentru orice tip de eveniment!

Nunta

Queen Event Ballroom este o locatie premium, unde calitatea si bunul gust sunt prezente in fiecare coltisor!
Ne dedicam complet fiecarui eveniment si va suntem alaturi in cel mai important moment, oferind-va un set complet de servicii si un cadru de vis pentru a va bucura pe deplin, intr-o atmosfera stilata.
Saloanele care va asteapta cu usile deschise, se remarca prin eleganta si detalii rafinate, reprezentand cadrul perfect pentru nunti inedite.

Atmosfera si toate detaliile Gradinii sunt si ele gandite atent astfel incat sa asigure confortul si delectarea oaspetilor prin imaginea vizuala creata.

Povestea pe care o vom crea impreuna va fi asa cum ati visat!

Botez

Intr-o atmosfera calda si intima, Queen Event Ballroom va asteapta sa va bucurati de fiecare moment al evenimentului perfect, planificat in detaliu impreuna.

Saloanele cu aranjamente si detalii inedite care fura orice privire, dotarile ce asigura confortul, precum si preparatele culinare exceptionale sunt apreciate de toti cei care ne trec pragul.
Queen Event Ballroom este locatia ideala pentru orice eveniment de succes, ce va fi trait cu intensitate atat de catre protagonisti, cat si de catre invitati.

Cu o locatie de vis gandita in cel mai mic detaliu, Queen Event Ballroon va va surprinde cum nu v-ati asteptat.

Petreceri corporate

Evenimentele corporate reprezinta o reala oportunitate pentru a solidifica relatia cu angajatii si / sau cu partenerii de afaceri.
Organizarea de petreceri aniversare, conferinte, teambuilding-uri, prezentari de produs, cursuri, traininguri, expozitii etc., va fi mai mult decat oportuna la Queen Event Ballroom, locatia oferind o experienta unica.

Remarcandu-se printr-un concept inedit, saloanele noastre vor fi pe placul celor mai exigente persoane. Si din punct de vedere culinar, locatia va surprinde in mod garantat, meniul putand fi personalizat si adaptat cerintelor.
Un eveniment corporate este chiar mai dificil de planificat decat un eveniment privat, insa daca alegeti Queen Event Ballroom, nu trebuie sa va faceti griji in privinta succesului!

Te asteptam in locatia noastra!

Vino in locatia noastra sa ne cunoastem si sa descoperi indeaproape frumusetea intregii locatii, cat si detaliile care ne diferentiaza!

@ QueenEvent 2024 – All Right Reserved. | Politica Cookie | GDPR